כל התגובות למאמר (2)

הוספת תגובה
1. קרן אגם

כ"ה אלול התשע"ט

9/25/2019

הי יעל למה להוריד לגמרי את הסוכר? הרי בסילאן יש גם סוכר כל שזו לא עוגה ללא סוכר… הורדת הסוכר תשפיע על הטעם המרקם וגובה העוגה, אם את בכל זאת מעוניינת את יכולה להוריד מעט מהסוכר ולהוסיף יותר סילאן אבל לא הייתי מורידה אותו לגמרי

2. יעל

כ"ה אלול התשע"ט

9/25/2019

היי קרן, במה אפשר להמיר את הסוכר? ניתן לשים רק סילאן? וגם האם אפשר להשתמש רק בקמח מלא ?

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה