בראוניז באיזה טעם שתבחרו

איזה קרם שתחליטו אבל היא כל כך קלה להכנה העוגה הזו וכל כך טעימה שאין סיכוי שלא תכינו אותה!

1 דק' קריאה
בראוניז חמאת בוטנים, העני בקר

העני בקר

פורסם בתאריך 20.03.22

בראוניז חמאת בוטנים, או בראוניז לוטוס, או בראוניז נוגט, או בראוניז קפוצ’ינו, או בראוניז ריבת חלב, או… או…

איזה קרם שתחליטו

אבל היא כל כך קלה להכנה העוגה הזו וכל כך טעימה שאין סיכוי שלא תכינו אותה.

תבנית A4

מדידה בכוסות חד פעמיים

המצרכים:

4 ביצים

1 נטורינה או 200 גרם חמאה לעוגה חלבית או 1 כוס שמן*

1 כוס קקאו כהה

2 כוסות סוכר [אפשר להפחית ל 1.5 כוסות אבל קחו בחשבון שקקאו הוא מר…]**

1.5 כוסות קמח

1/2 כוס חמאת בוטנים לא מתוקה או, או, או, או [מהרשימה שלעיל]

 

*אם משתמשים בשמן מוסיפים 1 כפית אבקת אפיה

** אם משתמשים בקרם מתוק אפשר להוריד עוד קצת בסוכר, לפי הטעם.

 

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר [או חלבי לעוגה חלבית]

3/4 כוס חמאת בוטנים לא מתוקה או 3/4 כוס של X או X או X [מה שבחרתם להשתמש מהרשימה הנ”ל, העיקר שיהיה זהה למה ששמתם בתוך העוגה]

 

אופן ההכנה:

  1. מקצפים נטורינה או חמאה עם הסוכר עד שבקבל קרם חלק. אם משתמשים בשמן מדלגים על השלב הזה ושמים את השמן עם הביצים יחד עם כל הרכיבים האחרים.
  2. מוסיפים לקרם את יתר הרכיבים ומערבבים היטב במיקסר במשך כדקה.
  3. משטחים את התערובת בתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
  4. אופים ב 180 מעלות כ-25 דקות רק עד שהעוגה מתייצבת.

 

מקררים ומכינים ציפוי:

  1. ממיסים שוקולד עם חמאת בוטנים בסיר קטן או במיקרוגל.
  2. מערבבים לקבלת קרם חלק ויוצקים על העוגה. מורחים בצורה אחידה על פני כל העוגה.
  3. מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות של הציפוי

 

פורסים בסכין חדה ולא משוננת.

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

של צוות האתר

הוספת תגובה

בראוניז חמאת בוטנים, העני בקר

הכתבה הבאה

שבוע שעבר שאלה אותי חברה יקרה, אם יצא לי לאכול פעם לחמניית קראנץ' אז לא, לא יצא לי, אבל היום כשהכנתי בצק ללחמניות מקמח לבן, עלה בי החשק לנסות להכין לחמניות קראנץ' שום-שמיר.

Featured Products