מוס חצי-חצי שוקולד וחמאת בוטנים

מוס חצי חצי שוקולד וחמאת בוטנים שלא תפסקיו להכין ולהכין

1 דק' קריאה

העני בקר

פורסם בתאריך 09.05.22

ל-18 כוסות חצי חצי

 

1 ריצ’ 500 מ”ל

1 קופסא 250 גרם קרם נוגט

300 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמן

3 כפות גדושות חמאת בוטנים

קרוקנט בוטנים, קוקוס מקורמל- לא חובה

 

שמים את הריצ’ בקערה גדולה או במעבד מזון.

קציפים במוט או במעבר מזון עם להב מתכת.

לא במיקסר עם וו הקצפה.

מקציפים עד שמתקבל קרם חלק, מבריק ונוקשה [אבל לא כמו קצפת]

 

מחלקים את הריצ’ ל-2.

 

ממיסים שוקולד מריר עם שמן.

 

מוסיפים 2/3 מהשוקולד לחצי אלד של הריצ’ + חמאת בוטנים.

מזלפים לחלק אחד של הכוס

 

לחלק הריצ’ השני מוסיפים את שליש השוקולד המומס הנותר + קרם נוגט.

מזלפים לחצי הכוס השני.

 

מקשטים בקרורנט וקוקוס מקורמל.

 

הערה: התערובת לא ממש נוקשה. וזה בסדר.

 

מקפיאים.

מוציאים מההקפאה כ- 10 דקות לפני ההגשה

 

אפשר להכין בכוסות רגילים או את אחד הטעמים או את שתיהם אחד מעל לשני עם פירורי ביסקויט בין השכבות [לא חובה]

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

של צוות האתר

הוספת תגובה

הכתבה הבאה

השנה רציתי להכין, בנוסף לקינוחים חלביים על בסיס שמנת ושותפיו, עוגת גבינה בחושה. כזו שטעם הגבינה בה דומיננטי אבל המרקם שלו הוא כשל עוגה בחושה.