האבוקדו קשה! איך נרכך אותו?

האבוקדו קשה ובניתם עליו לארוחה הבאה?! כל האבוקדו קשים בסופר? איך בעצם אפשר לרכך את האבוקדו ולמהר את קצב ההתבשלות שלו?

1 דק' קריאה

מערכת ברסלב ישראל

פורסם בתאריך 10.02.25

האבוקדו קשה ובניתם עליו לארוחה הבאה?! כל האבוקדו קשים בסופר? איך בעצם אפשר לרכך את האבוקדו ולמהר את קצב ההתבשלות שלו?

אז הנה לפניכם כמה טיפים שיבשלו לכם את האבוקדו בצורה פלאית ומהירה:

1.הגעתם הביתה? אל תאכלסו את האבוקדו במקום קריר אלה שמרו עליו בטמפרטורת החדר במקום נעים.

2.כדי להאיץ את קצב התבשלות האבוקדו אכלסו אותו בסלסלה ומעליה הניחו אשכול בננות, לא תאמינו! בבוקר למחרת האבוקדו יהיה בשל ורך ומוכן לאכילה.

3.אותו ‘טריק’ אפשר לעשות גם עם תפוחים וגם אז האבוקדו יתבשל במהירות מן הרגיל.

בתאבון ולבריאות!!!

האבוקדו קשה? סבלנות יא סבלנות! הרב שלום ארוש:

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה