הסניגור שלך ליום הדין

מי לא צריך סניגור טוב לקראת יום הדין, ראש השנה? מי לא רוצה הבטחה להצליח ולצאת זכאי במשפט?! הסנגור שיוציא אתכם זכאים בדין!

2 דק' קריאה

מערכת ברסלב ישראל

פורסם בתאריך 05.08.25

מה זה פדיון נפש??

פדיון נפש הוא מעמד רוחני בעל הסטוריה עמוקה המסוגל לרפואה, ישועה, הצלחה, פרנסה, פתיחת המזל, מציאת עבודה, זוגיות, שלום בית ואהבה, פריון, חינוך, דיכאון, עין הרע ועוד.

המקור של פדיון נפש נמצא בתורה:  “ ”ונתנו איש כופר נפשו לה’ בפקוד אותם ולא יהיה בהם נגף” (שמות ל, יב).  וגם: “פדה נפשו מעבור בשחת וחיתו באור תראה” (איוב לג, כח), “ויקרפדיון נפשׁם וחדל לעולם” (תהילים מ”ט ט)  בישיבת אור תורה שעל קבר התנא רבי מאיר בעל הנס זיע”א, בעיר הקודש טבריה, עורכים חכמי ורבני הישיבה פדיון נפש עבור הזקוקים לרפואה שלימה וישועה גדולה. מזמיני פדיון הנפש מושכים על עצמם ישועה ורחמים על ידי המעמד הנשגב. המעמד מתבצע בציון התנא רבי מאיר בעל הנס זיע”א, על יד מצבת שתי האבנים, ולאחר מכן מוזכר שם המבקש בציון.

 

מהו סדר הפדיון נפש?

הטקס נעשה על פי כתבי החיד”א – רבי חיים יוסף דוד אזולאי זיע”א. הטקס כולל צדקה ותפילה.

  • הזקוק לרפואה תורם מעות לצדקה עבור החזקת לומדי תורה במוסדות חוט של חסד,
  • הרב שלום ארוש שליטא נוטל את המעות ועורך את הפדיון נפש כמקובל מהרב החיד”א הקדוש.
  • הרב שלום ארוש אומר את תפילת ‘יהי רצון מלפניך’ המסוגלת לעורר רחמים וחסדים ולהמתיק את הדינים וכל גזירות קשות.
  • הזכרת השם ושם אמו של המבקש ובקשתו בפירוט.
  • הדלקת נר שמן לזכות המבקש ליד ציונו הקדוש של ר’ נחמן מברסלב.
  • הרב מסיים באמירת מזמור מ”א שבספר התהילים.
  • לאחר מכן נפדות הפרוטות בסך התרומה, והנהלת הישיבה מחלקת כתרומה לאברכים עניים שאין להם כיצד לערוך את סדר החג .

 

פדיון נפש משנה את מזלו של האדם בעולמות העליונים, ממתיק את הדינים, פותח את המזל, מבטל גזירות קשות וממטיר שפע רוחני על האדם.

פדיון נפש מתאים לכל אדם בכל גיל ובכל מצב.

כתוב בספרים הקדושים כי יש לעשות פדיון נפש לקראת הימים הנוראים כדי להתנקות בדומה לפדיון כפרות.  כמובן שניתן לעשות בכל עת עבור חולה, עבור זיווג או פרנסה ועבור כל נושא אחר, בעיקר כשנזקקים לישועה בנושא ספציפי. ניתן לערוך אצלנו פדיון נפש קבוע בכל ערב ראש חודש, על מנת לשמור על האדם מכל צרה וגזירה קשה.

 

עיקר הפדיון…

עיקר פדיון הנפש הוא צדקה ותפילה, ולכן יש לתת תרומה לצדקה, הצדקה פודה ומצילה אדם מכל צרה, כדברי הפסוק “וצדקה תציל ממוות” (משלי י, ב). התרומות כולן קודש לאחזקת מוסדות חוט של חסד ולתמיכה באברכים תלמידי חכמים הלומדים בכולל האברכים – חוט של חסד. 

מה עליכם לעשות?

ניתן לערוך את הפדיון דרך האתר שלנו בצורה מאובטחת. והשמות מייד יישלחו לברכה אצל הרב שלום ארוש שליטא. לחצו כאן!

https://icredit.rivhit.co.il/payment/PaymentFullPage.aspx?GroupId=ab20ff61-10bf-4129-92dd-c80195ca21e2

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה