
פצפוצי אורז בחמאת בוטנים מצופה בשוקולד
פצפוצי אורז בחמאת בוטנים מצופה בשוקולד. טעים במיוחד וקל להכנה. נסו.

רכיבים
4 כוסות פצפוצי אורז
1 כוס חמאת בוטנים
½ כוס דבש
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
1 כף שמן
קמצוץ מלח
אופן ההכנה
- בקערה גדולה לשים את חמאת הבוטנים, להוסיף את הדבש (בלי לערבב) ולהכניס לחימום במיקרוגל ל-20-30 שניות.
- לערבב את חמאת הבוטנים והדבש, להוסיף את פצפוצי האורז ולערבב היטב עד שהתערובת מצפה היטב את כל פצפוצי האורז.
- לרפד תבנית מרובעת בנייר אפייה. לשפוך את תערובת פצפוצי האורז לתוך התבנית ולהדק היטב בעזרת נייר אפייה- ראה בסרטון. להכניס בינתיים למקרר.
- לשכבת השוקולד- לשים בקערית את השוקולד ושמן קוקוס. לחמם במיקרוגל כדקה וחצי-שתי דקות, לתת לשוקולד לשבת כדקה ואז לערבב לתערובת חלקה. אם עדיין יש גושי שוקולד, להכניס לחימום במיקרוגל לעוד כמה שניות.
- להוסיף לשוקולד קמצוץ מלח (לא חייב) ולערבב.
- לשפוך את השוקולד על פצפוצי האורז וליישר לשכבה אחידה.
- להכניס למקרר לקירור מוחלט, לפחות שעתיים. אחרי שהתקרר לגמרי, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים. לשמור במקרר או במקפיא.
בתיאבון





כתבו לנו מה דעתכם!
תודה על תגובתך!
התגובה תתפרסם לאחר אישור