פצפוצי אורז בחמאת בוטנים מצופה בשוקולד

פצפוצי אורז בחמאת בוטנים מצופה בשוקולד. טעים במיוחד וקל להכנה. נסו.

1 דק' קריאה

פורסם בתאריך 05.08.25

רכיבים

4 כוסות פצפוצי אורז
1 כוס חמאת בוטנים 
½ כוס דבש
200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
1 כף שמן 
קמצוץ מלח

אופן ההכנה

  • בקערה גדולה לשים את חמאת הבוטנים, להוסיף את הדבש (בלי לערבב) ולהכניס לחימום במיקרוגל ל-20-30 שניות.
  • לערבב את חמאת הבוטנים והדבש, להוסיף את פצפוצי האורז ולערבב היטב עד שהתערובת מצפה היטב את כל פצפוצי האורז.
  • לרפד תבנית מרובעת בנייר אפייה. לשפוך את תערובת פצפוצי האורז לתוך התבנית ולהדק היטב בעזרת נייר אפייה- ראה בסרטון. להכניס בינתיים למקרר.
  • לשכבת השוקולד- לשים בקערית את השוקולד ושמן קוקוס. לחמם במיקרוגל כדקה וחצי-שתי דקות, לתת לשוקולד לשבת כדקה ואז לערבב לתערובת חלקה. אם עדיין יש גושי שוקולד, להכניס לחימום במיקרוגל לעוד כמה שניות.
  • להוסיף לשוקולד קמצוץ מלח (לא חייב) ולערבב.
  • לשפוך את השוקולד על פצפוצי האורז וליישר לשכבה אחידה.
  • להכניס למקרר לקירור מוחלט, לפחות שעתיים. אחרי שהתקרר לגמרי, להוציא מהתבנית ולחתוך לריבועים. לשמור במקרר או במקפיא.

בתיאבון

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה