המצרכים:
4 יח’ כרעי עוף
1 בצל חתוך לרצועות
4 יח’ תפוחי אדמה חתוך לקוביות.
4 כפות שמן קנולה
כף פפריקה
כף תערובת תיבול לגריל עוף
1/2 כפית מלח
כפית כמון
כף אבקת מרק עוף
1 וחצי כוסות מים
אופן ההכנה:
1.מטגנים את הבצל עד להזהבה.
2.מערבבים בקערה את השמן והתבלינים יחד עם חלקי העוף.
3.כאשר הבצל מזהיב מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים 2 דקות.
4.מוסיפים לקערת התבלינים את קוביות התפוחי אדמה ומערבבים.
5.מסדרים בתבנית אפיה את התפוחי אדמה ומעל את חלקי העוף עם הבצל.
6.מכניסים לתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך 40 דקות.
בתאבון!!!