עוגת בסקוויטים במילוי קרם חלב בציפוי שוקולד
חצי שעה

8 מנות

7 מצרכים

שעה
רכיבים:
500 גרם פתיבר
500 מ”ל שמנת מתוקה
2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
לטבילת הביסקוויטים:
חצי ליטר חלב + 2 כפות אבקת שוקו
לציפוי:
250 גרם שוקולד חלב
250 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
במיקסר, מקציפים את השמנת, חלב והפודינג למשך כ-2-3 דקות עד שמתקבל קרם יציב.
מעבירים את הקרם לקירור למשך כ-10 דקות לפחות.
בינתיים, מכינים שוקו להרטבת הביסקוויטים: מערבבים היטב את אבקת השוקו עם החלב עד שמתקבל שוקו נטול גושים.
טובלים את הביסקוויטים בשוקו ומסדרים שכבת ביסקוויטים ראשונה בתחתית התבנית.
על שכבת הביסקוויטים מורחים באמצעות לקקן שכבת קרם.
מרטיבים ביסקוויטים ומסדרים שכבה בתחתית התבנית, מורחים שכבת קרם בעובי סנטימטר אחד.
חוזרים על הפעולה למשך פעמיים-שלוש, עד שנגמרים הבסקוויטים
מקררים שעה במקפיא
בינתיים מכינים את הציפוי:
במיקרוגל, ממיסים בקערה את השוקולד והשמנת ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מצננים לטמפרטורת חדר ויוצקים על גבי העוגה שיצאה מקירור.



