עוגת גבינה ומקופלת

המצרכים:

לתחתית העוגה:

2 ביצים

1/3 כוס שמן

1 כוס סוכר חום

2 כפות חלב

3/4 כוס קמח

4 כפות קקאו

1 כפית א. אפיה

3/4 כוס שוקולד צ’יפס

לשכבת הקרם מקופלת:

2 מכלים של שמנת מתוקה

1/5 כוס חלב

1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל

2 כפות גבינת שמנת טבעי

1 כוס גבינה לבנה

1/2 כוס סוכר

5 יח’ מקופלת קצוצות

לציפוי:

10 יח’ מקופלת קצוצות

 

הוראות הכנה:

לתחתית-

1.מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.

2.מוסיפים לקערה את כל מצרכי תחתית העוגה: הביצים, השמן, הסוכר, החלב, הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ’פס. ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.

3.מעבירים את הבלילה לתבנית המרופדת ואופים בתנור כ-25 דקות, מכניסים קיסם ובודקים שיוצא עם מעט פירורים, מוציאים ומצננים.

מכינים את הקרם מקופלת-

4.מקציפים במהירות גבוהה את השמנת מתוקה עד לקבלת קצף אחיד.

5.מוסיפים בהדרגה את כל החומרים: החלב, הסוכר, הפודינג, הגבינת שמנת והגבינה. מוסיפים את השברי המקופלת בסוף.

6.שוטחים את הקרם על התחתית האפויה.

מצפים את העוגה-

7.מפזרים שברי מקופלת על העוגה בצורה יפה.

בתאבון!!!