פיצות אישיות
פיצות אישיות טעימות במיוחד וכייפיות להכנה.
10 דקות
18 מנות
6 מצרכים
קל
500 גרם קמח לבן או קמח ללחם (3.5 כוסות)
כף (10 גרם) שמרים יבשים
2 כפות (25 גרם) סוכר
2 כוסות (480 מ”ל) מים חמימים
רבע כוס (60 מ”ל) שמן
כפית גדושה מלח
גבינה צהובה/מוצרלה מגורדת וזיתים
רסק עגבניות
הכנה:
-מערבבים בקערה (בעזרת כף) את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים במשך כדקה. מוסיפים שמן ומלח ומערבבים במשך כ-2 דקות (אמורה להתקבל תערובת בצקית רכה ודביקה).
-מכסים את הקערה במגבת ומניחים בצד להתפחה במשך 30 דקות. מערבבים עם כף ומכסים שוב למשך 10 דקות.
-בינתיים מחממים תנור מראש ל-190 מעלות.
-מרפדים תבנית ענקית בנייר אפיה בעזרת כף משומנת יוצקים עיגולים לתבנית במרווחים אחד מהשני (כל עיגול בכמות של כף וחצי גדושות). משמנים את כף היד ומשטחים מעט כל עיגול.
-מכניסים לתנור החם ואופים במשך 12 דקות.
-מוציאים מהתנור ומורחים רוטב פיצה ומפזרים גבינה צהובה וזיתים.
-מחזירים לתנור החם, והפעם מניחים את התבנית על רשת התנור התחתונה. אופים במשך כ-20 דקות.
בתאבון!!!!!!!!!!!