טוסט שוקולד במחבט

טוסט שוקולד במחבט שילדים אוהבים לטעום וגם לחוות ולהכין. ההכנה מגוונת ומעשירה במיוחד.
מצרכים
חומרים:

6 פרוסות לחם לבן

ממרח שוקולד (חלבי או פרווה)

ביצה טרופה

אבקת סוכר

6 קוביות שוקולד מומס


Instructions
הוראות
הכנה:

1.חתכו את הקרום (הקשה) של הלחם ובעזרת מערוך רדדו כל פרוסה דק

2.מרחו כל פרוסה בממרח השחר והשאירו שוליים נקיים

3.מרחו בשוליים ביצה טרופה, קפלו לחצי (צורת משולש) והדקו היטב בקצוות. הברישו בביצה טרופה משני הצדדים

4.חממו מחבת ( בעזרת מבוגר) עם 2 כפות שמן וטגנו כדקה מכל צד

5.לאחר כ6 דקות הטוסטים יהיו פריכים ומוכנים. זלפו מעליהם שוקולד מומס ואבקת סוכר

בהנאה ובתאבון!!