מגולגלות שוקולד נמסות בפה

שוקולד למריחה: נוטלה, השחר, שוקולד פרה, או כל שוקולד אחר שיש לכם

  • בקערה מניחים את כל מרכיבי הבצק ולשים עד לקבלת בצק אחיד ויפה
  • מכניסים לשקית ניילון ומעבירים למקרר לחצי שעה, כדי שהבצק יתייצב ונוכל לעבוד אייתו
  • לאחר חצי שעה מוציאים את הבצק ומחלקים לשני חלקים שווים (אם הכפלתם כמויות, או חילקתם כמויות- שימו לב לחלק את הבצק לפי החישוב החדש)
  • פורסים על השיש נייר אפיה, מניחים עליו את החצי הראשון של הבצק ומרדדים בעזרת מערוך למלבן גדול
  • מורחים את השוקולד שבחרתם על כל מלבן הבצק, מפזרים שוקוצ׳יפס באופן שווה, ונעזרים בנייר האפייה לגלגול הבצק לגליל ארוך: אוחזים בקצה נייר האפייה בחלק הרחב של המלבן, מרימים מעט כלפי מעלה ומתחילים לגלגל. נוצר גליל חלק ויפה
  • מעבירים לתבנית תנור, וממשיכים עם הבצק שנשאר.
  • כשהגלילים מונחים בתבנית, בעזרת סכין חלקה פורסים לעוגיות כמעט עד הסוף, באופן שהחלק התחתון של הגליל לא נחתך
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות בין 20-25 דקות עד שהעוגיות שחומות מלמעלה. העוגיות מתקשות בקירור, אז כשהן משחימות ישר להוציא ולא להיבהל שהן רכות(:
  • מוציאים את העוגיות, ממשיכים לפרוס עד הסוף ובוזקים אבקת סוכר מלמעלה.