עוגיות שוקולד צ’יפס
עוגיות שוקולד צ'פס טעימות שכיף להכין עם הילדים.
10 דק'
30 מנות
8 מצרכים
קל
1 ביצה קטנה
שליש כוס סוכר (מומלץ לשלב סוכר לבן עם סוכר חום)
50 גרם חמאה רכה בטמפ’ החדר (יש להוציא את החמאה כשעה לפני מהמקרר)
רבע כוס שמן
1 כוס קמח רגיל
רבע כפית שטוחה אבקת סודה לשתייה
1כפית תמצית וניל
⅔ כוס שוקולד צ’יפס
הכנה:
1.מחממים תנור ל180 מעלות.
2.ערבבו את כל המצרכים בקערה לפי הסדר בו רשומים עד לקבלת מרקם חלק ומעט דביק. בסוף מוסיפים את השוקולד צ’יפס (מומלץ לערבב במיקסר וו גיטרה).
3.הכניסו את התערובת להתייצבות במקפיא למשך 15 דקות.
4.רפדו תבנית ענקית בנייר אפיה. יוצקים בעזרת כפית כדורים ומניחים בצורה מרווחת בתבנית.
5.שטחו מעט את העוגיות (בעזרת הכפית או בעזרת האצבעות) ואפו במשך 15 דקות. מוציאים ומצננים לחלוטין (העוגיות יוצאות מהתנור רכות אך נעשות פריכות לאחר קירור.