עוגת גבינה ומקופלת
25 דק'
10 מנות
15 מצרכים
עד 50 דק'
המצרכים:
לתחתית העוגה:
2 ביצים
1/3 כוס שמן
1 כוס סוכר חום
2 כפות חלב
3/4 כוס קמח
4 כפות קקאו
1 כפית א. אפיה
3/4 כוס שוקולד צ’יפס
לשכבת הקרם מקופלת:
2 מכלים של שמנת מתוקה
1/5 כוס חלב
1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל
2 כפות גבינת שמנת טבעי
1 כוס גבינה לבנה
1/2 כוס סוכר
5 יח’ מקופלת קצוצות
לציפוי:
10 יח’ מקופלת קצוצות
הוראות הכנה:
לתחתית-
1.מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
2.מוסיפים לקערה את כל מצרכי תחתית העוגה: הביצים, השמן, הסוכר, החלב, הקמח, הקקאו, אבקת האפייה והשוקולד צ’פס. ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.
3.מעבירים את הבלילה לתבנית המרופדת ואופים בתנור כ-25 דקות, מכניסים קיסם ובודקים שיוצא עם מעט פירורים, מוציאים ומצננים.
מכינים את הקרם מקופלת-
4.מקציפים במהירות גבוהה את השמנת מתוקה עד לקבלת קצף אחיד.
5.מוסיפים בהדרגה את כל החומרים: החלב, הסוכר, הפודינג, הגבינת שמנת והגבינה. מוסיפים את השברי המקופלת בסוף.
6.שוטחים את הקרם על התחתית האפויה.
מצפים את העוגה-
7.מפזרים שברי מקופלת על העוגה בצורה יפה.
בתאבון!!!