תבשיל בשר עם פטריות וערמונים
זמן הכנה:
15 דק'
15 דק'
מס' סועדים:
7 מנות
7 מנות
מס' מצרכים:
11 מצרכים
11 מצרכים
זמן הכנה כולל:
עד שעתיים וחצי
עד שעתיים וחצי
רשימת מצרכים
- 3 ק”ג צלי כתף, פרוס לפרוסות
- 3 בצלים
- 10 שיני שום קלופות וחצויות
- 2 סלסלות פטריות שמפניון
- 2 סלסלות פטריות שיטאקי
- 2 סלסלות פטריות שי מג׳י
- 300 גר’ ערמונים קלופים וקלויים בוואקום
- 3 כוסות יין לבן יבש
- 5 עלי דפנה מיובשים
- 3 כפות רוטב פטריות
- מלח, פלפל ושמן קנולה
אופן ההכנה:
- 1.מייבשים היטב את פרוסות הבשר, מטגנים כל חתיכה משני הצדדים כחצי דקה מכל צד
- 2.מסדרים את פרוסות הבשר בתבנית.
- 3.בסיר נפרד מטגנים בצל עד השחמה ומוסיפים את השום, חותכים את כל הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל.
- 4.מוסיפים את הערמונים, התבלינים, היין הלבן והמים. כשהכל מגיע לרתיחה שופכים מעל הבשר. מכסים בנייר כסף ושמים בתנור על 200 מעלות לשעתיים.