תבשיל בשר עם פטריות וערמונים

רשימת מצרכים

  • 3  ק”ג צלי כתף, פרוס לפרוסות
  •  3 בצלים
  •  10 שיני שום קלופות וחצויות
  •  2 סלסלות פטריות שמפניון
  •  2 סלסלות פטריות שיטאקי
  • 2 סלסלות פטריות שי מג׳י
  • 300 גר’ ערמונים קלופים וקלויים בוואקום
  • 3 כוסות יין לבן יבש
  • 5  עלי דפנה מיובשים
  • 3 כפות רוטב פטריות
  • מלח, פלפל ושמן קנולה

אופן ההכנה:

  • 1.מייבשים היטב את פרוסות הבשר, מטגנים כל חתיכה משני הצדדים כחצי דקה מכל צד
  • 2.מסדרים את פרוסות הבשר בתבנית.
  • 3.בסיר נפרד מטגנים בצל עד השחמה ומוסיפים את השום, חותכים את כל הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל.
  • 4.מוסיפים את הערמונים, התבלינים, היין הלבן והמים. כשהכל מגיע לרתיחה שופכים מעל הבשר. מכסים בנייר כסף ושמים בתנור על 200 מעלות לשעתיים.