פסטה אדומה בסיר אחד
זה התקציר
זמן הכנה:
15 דקות
15 דקות
מספר מנות:
6 מנות
6 מנות
מספר מצרכים:
7 מצרכים
7 מצרכים
דרגת קושי:
קל
קל
חומרים:
חבילת פסטה
חבילת רסק עגבניות
בצל
שום
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
הוראות
הכנה:
הכנה:
לוקחים את הבצל והשום וקוצצים דק
שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוספים את השום ומקפידים שלא ישרף
מוסיפים את הפסטה ושופכים לסיר מים חמים עד קו הפסטה
מחכים 6 דקות ומוסיפים מלח לפי העין- רבע כפית של פלפל שחור רבע כפית פפריקה מתוקה
לאחר מכן שופכים את רסק העגבניות לסיר מערבבים ומחכים שהכול יצטמצם ויהיה סמיך מכבים את האש ובתאבון:)