ילדים מבשלים- פסטה אדומה בסיר אחד

חסר מאפיין alt לתמונה הזו; שם הקובץ הוא image-1.png

חבילת פסטה 

חבילת רסק עגבניות 

בצל 

שום 

מלח 

פלפל שחור 

פפריקה מתוקה

 

חסר מאפיין alt לתמונה הזו; שם הקובץ הוא image-2.png

לוקחים את הבצל והשום וקוצצים דק

שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוספים את השום ומקפידים שלא ישרף

מוספים את הפסטה ושופכים לסיר מים חמים עד קו הפסטה

מחכים 6 דקות ומוסיפים מלח לפי העין- רבע כפית של פלפל שחור רבע כפית פפריקה מתוקה

לאחר מכן שופכים את רסק העגבניות לסיר מערבבים ומחכים שהכול יצטמצם ויהיה סמיך מכבים את האש ובתאבון:)