ילדים מבשלים- פסטה אדומה בסיר אחד!
פסטה אדומה בסיר אחד!
רכיבים:
חבילת פסטה
חבילת רסק עגבניות
בצל
שום
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן הכנה:
לוקחים את הבצל והשום וקוצצים דק
שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להשחמה, מוספים את השום ומקפידים שלא ישרף
מוספים את הפסטה ושופכים לסיר מים חמים עד קו הפסטה
מחכים 6 דקות ומוסיפים מלח לפי העין- רבע כפית של פלפל שחור רבע כפית פפריקה מתוקה
לאחר מכן שופכים את רסק העגבניות לסיר מערבבים ומחכים שהכול יצטמצם ויהיה סמיך מכבים את האש ובתאבון:)
כתבו לנו מה דעתכם!
תודה על תגובתך!
התגובה תתפרסם לאחר אישור