
סלט סלק וגזר לשולחן שבת

זמן הכנה:
20 דק'
20 דק'

מס' סועדים:
4 מנות
4 מנות

מס' מצרכים:
9 מצרכים
9 מצרכים

זמן הכנה כולל:
20 דק'
20 דק'
מצרכים:
2 גזרים קלופים מגורדים בפומפיה גסה
2 סלקים קלופים מגורדים בפומפיה גסה
4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
לתיבול:
4 כפות חומץ רגיל, 3 כפות שמן, כפית חרדל דיז’ון, שן שום כתושה, חצי כפית שטוחה מלח, כפית דבש או סוכר.
אופן הכנה:
-מניחים את הגזר, הסלק והפטרוזיליה בקערה.
-מערבבים בצנצנת או קערית את חומרי התיבול ומתבלים כשעה לפחות לפני ההגשה.