ספינג’ מרוקאי

רכיבים:

3 כוסות קמח לבן

כף שטוחה שמרים יבשים

4 כפות גדושות סוכר

כוס ושליש מים פושרים

קמצוץ מלח

סוכר לבן 

אופן ההכנה

1.מערבבים היטב בקערה את הקמח עם השמרים והסוכר.

2.מוסיפים מים ומערבבים במשך 2-3 דקות. בסוף מוסיפים את המלח ומערבבים עוד כדקה (מתקבל בצק רך ודביק).

3.מכסים במגבת ומתפיחים (עדיף במקום חמים) במשך כ30 דקות עד שעה.

4.מחממים סיר עם שמן עמוק. בעזרת ידיים רטובות )אחרת הבצק נדבק לידיים!) לוקחים חתיכת בצק ויוצרים טבעת (מגלגלים לכדור, עושים באמצע חור ומותחים/פותחים את המסביב). מניחים בזהירות בשמן החם ומטגנים על אש בינונית במשך 2 דקות מכל צד, עד להזהבה.

5.טובלים בסוכר משני הצדדים ומגישים.