עוגת קרמבו כשרה לפסח

רכיבים:

לתחתית-

5 ביצים

כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג שוקולד

1 שקית אבקת אפיה

למילוי-

2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג ווניל

לציפוי-

100 גרם שוקולד מריר

25 גרם חמאה

1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

לתחתית-

1.להקציף את החלבונים והסוכר יחד, להוסיף את החלמונים ולחכות כמה שניות.

2.להוסיף פודינג ואבקת אפיה ולקפל בעדינות.

  1. לחמם תנור ל180 מעלות ולצקת את התערובת לתבנית משומנת עגולה.
  2. לאפות כ15 עד 20 דקות, להוציא ולצנן.

למילוי-

להקציף הכל יחד ולצקת על העוגה