מרק כרובית וערמונים

מאחד יוצא 3 אבל לא ממש, אז מה בכל זאת? סיר אחד, 3 אפשרויות וכל אחד בוחר מה שהוא אוהב.

1 דק' קריאה
מרק כרובית וערמונים

העני בקר

פורסם בתאריך 19.01.23

מאחד יוצא 3.

אבל לא ממש

 

אז מה בכל זאת?

סיר אחד, 3 אפשרויות.

וכל אחד בוחר מה שהוא אוהב.

 

  1. תבשיל כרובית וערמונים
  2. מרק כרובית וערמונים
  3. מרק קרם כרובית וערמונים

אז איך מכינים?

הכי קל שבעולם!

 

המצרכים:

סיר 4 ליטר

2 בצלים בינוניים חתוכים לחצאי טבעות

1 חבילת כרובית קפואה 700 גרם

100 גרם ערמונים מוכנים לאכילה בשקית מתכתית

4 כדורי פלפל 4 עונות

מלח

מעט שמיר טרי קצוץ

קמצוץ אגוז מוסקט

מעט שמן

 

אופן ההכנה:

בסיר 4 ליטר מחממים שמן

מטגנים בצל לשקיפות ומוסיפים את הערמונים [אחרי בדיקה]. מטגנים עוד כ- 2 דקות תוך כדי ערבוב ומוספים כרובית. כמו שהיא ישר מהשקית. אפשר כשהיא עוד קפואה.

מערבבים תוך כדי בישול חצי ריכוך שהכרובית תשאר פריכה

מוסיפים נבטים ותיבול ומערבבים עוד חצי דקה.

כאן מפסיקים אם רוצים תבשיל

אם רוצים מרק, ממשיכים:

מכסים את תכולת הסיר במים + 3-4 ס”מ.

מבשלים כ-15 דקות.

טוחנים חלקית במוט

רוצים מרק קרמי ומפנק?

ממשיכים בטחינה עד לקבלת מרקם קרמי וחלק

 

מרק חורפי ומפנק

ממליצה ממש!

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה