מחלק העיתונים
בזמן האחרון זכיתי לפגוש אנשים שמפיצים המון טוב מתוך המקום שלהם, החל מאליהו מהחומוס ועד לאשר רוזנטל מחלק העיתונים. רן ובר על הטוב שבמקום שלך.
רן ובר
בזמן האחרון זכיתי לפגוש אנשים שמפיצים המון טוב מתוך המקום שלהם, החל מאליהו מהחומוס ועד לאשר רוזנטל מחלק העיתונים. רן ובר על הטוב שבמקום שלך.
איך הופכים אנשים ליפים? את המומחיות הזו מגלה רבי שלמה קרליבך זצ"ל בהלל שעשה לעוגת המאפין שהגישה המלצרית המכוערת. רן ובר וסוד הנקודה הטובה.
נשמע מוגזם? אבל זה מה שקורה כשאנחנו משתכנעים בגיל מוקדם שמה שאנחנו הוא לא מספיק טוב. רן ובר, מחבר "סוד הנקודה הטובה" על הטעות הגורלית.
כשפגשתי כל יום בהתבודדות קיר של תסכול ותחושה של חוסר תזוזה, התחלתי להבין על מה הם מדברים. רן ובר, מחבר "סוד הנקודה הטובה", נכנס אל עובי הקושי.
אחרי שאכלנו את הפרי האסור הרגשנו רע. החברה מלמדת אותנו שאם הצלחנו עם הקריירה או המראה החיצוני, "הסתדרנו". ואם לא? אכלנו אותו. רן ובר על הפרי והשורש.
אנו פוגשים בחיינו אנשים שנוהגים בצורות שונות ומשונות, כיצד נדע באמת מהן כוונותיהם? ואיך הם רואים אותי ואני אותם? רן ובר, מחבר הספר "נקודה טובה", עם פרק מאלף.
זאת אשליה. "החיים הטובים" הם אשליה של חיצוניות, של תפיסות שמוכרים לנו. הדשא הסינטטי של השכן ירוק יותר. איך יוצאים ממרוץ העכברים?
אנחנו רגילים לתפישה המכניסטית שלפיה מה שאנו רואים זה מה שיש, אבל גם לומדים להכיר יותר ויותר בעובדה שלמחשבה עצמה יש כוח. רן ובר על כוח המחשבה.
זה יכול להיות מאוד מבלבל, כי מה בעצם אנחנו צריכים לעשות, להסתכל על הרע שבתוכנו או להתעלם ממנו? לתת לו מקום בחיים או לא?
איך יוצאים מהמבוך בידיים מלאות? אתם מוזמנים להצטרף למסע גילוי הנקודה הטובה עם המחבר רן ובר בספרו החדש "סוד הנקודה הטובה".