עוגת שוקולד רכה ועסיסית ה-עוגה של הילדים
עוגת שוקולד רכה ועסיסית העוגה שכל הילדים אוהבים ומבקשים עוד פעם ועוד פעם מאת הקונדיטורית והשפית העני בקר
המצרכים:
תבנית עגולה גדולה וגבוהה
או 3 תבניות אינגליש קצרות
או 2 אינגליש ארוכות
או תבנית A4
(גובה העוגה ישתנה בהתאם לתבנית.)
כוסות חד פעמי פשוטות, כרגיל 😉
2.5 כוסות סוכר
3.5 כוסות קמח
1ו 1/4 כוסות קקאו איכותי
1/2כוס אבקת שוקולית
5ביצים
1 אבקת אפיה
3 סוכר וניל
1.5 כפיות סודה לשתיה
2.5 כוסות מים חמים מהולים ב 1.5 כפות אבקת קפה נמס
1/2 כוס ריצ’ גולמי
1.5 כוסות שמן
אופן ההכנה:
- מערבבים במיקסר את כל הרכיבים למעט המים והקמח
- מוסיפים מים וקמח לסירוגין.
- מערבבים רק עד שהבלילה אחידה ללא גושים.
- מרפדים תחתית תבנית בניר אפיה ומרססים את צידי התבנית בשמן.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים ב 180 מעלות כחמישים דקות עד שעה, תלוי בעוצמת התנור, העוגה מוכנה כאשר היא קפיצית למגע וקיסם יוצא ממרכז העוגה יבש.
- אפשר לצפות בגנאש שוקולד או בסוכריות וקישוטים אחרים. אפשר להכין בתבניות אישיות.
כתבו לנו מה דעתכם!
תודה על תגובתך!
התגובה תתפרסם לאחר אישור