עוגת שיבולת שועל ותפוחי עץ
שעה וחצי לפני שבת. על השולחן אני מגלה קופסא של תפוחי עץ. קצת עצובים כאלו. הבנתי שאם לא אבשל אותם, או אכין איתם עוגה---- הן ימצאו את דרכם לפח.
שעה וחצי לפני שבת.
על השולחן אני מגלה קופסא של תפוחי עץ. קצת עצובים כאלו.
הבנתי שאם לא אבשל אותם, או אכין איתם עוגה—- הן ימצאו את דרכם לפח.
פעם אהבו לאכול כאן תפוחים.
לא יודעת מה קרה.
אבל רציתי עוגה שלא תהיה שחיתותית וכזו שאפשר לאכול בלב קצת יותר שקט.
קצת.
ניסיתי.
שמתי חומרים לפי העין.
האמת- הצליחה מעל למשוער.
לא מדי מתוקה
עסיסית.
באמת מוצלחת.
לא האמנתי.
אבל היא כמעט התחסלה.
המצרכים:
ל- 2 אינגליש קצרות
או אינגליש ארוכה + 6 מאפינס
2 כוסות שיבולת שועל מהירת הכנה
1.5 כוסות קמח מלא
1 אבקת אפיה
4-5 תפו”ע לא גדולים חתוכים לקוביות קטנות
1 כוס שמן
4 ביצים
1 כוס סוכר דמררה
מעט קינמון
1/2 כוס חלב שקדים או מים
מערבבים הכל יחד בקערה. אין צורך במיקסר.
מערבבים היטב
התערובת סמיכה וזה בסדר גמור
יוצקים לתבנית.
מפזרים מעל לעוגה מעט שיבולת שועל, סוכר דמררה וקינמון
אופים ב 180 מעלות כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
מאפינס אופים כ- 18 דקות.
כתבו לנו מה דעתכם!
תודה על תגובתך!
התגובה תתפרסם לאחר אישור