פסטה בולונז

מתכון מנצח לפסטה בולונז שכ-ו-ל-ם אוהבים!

1 דק' קריאה

פורסם בתאריך 15.08.24

לפסטה:

  • חבילת פסטה
  • מלח

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שורש פטרוזיליה, קצוץ
  • 1/2 שורש סלרי, קצוץ
  • 1 גבעול כרישה, קצוץ
  • 1 בצל, קצוץ
  • 2 גזרים, קצוצים
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • מלח, פלפל שחור
  • 2 כוסות יין אדום
  • 1 קופסא (400 גרם) שימורי עגבניות
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • חופן עגבניות מיובשות, קצוצות

להגשה:

  • פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר עם שמן שחומם מראש את הירקות

יוצקים לסיר יין וממשיכים לבשל עד שהנוזלים בסיר מצטמצמים בחצי. מוסיפים את הבשר טחון וממשיכם לטגן עד להזהבה.

ממתינים שהירקות יחד עם הבשר יתאדו ומוסיפים שימורי עגבניות, רסק עגבניות מיובשות ומערבבים. מנמיכים את הלהבה, מכסים וממשיכים לבשל כשעה.

בינתיים מבשלים את הפסטה עם מעט מלח: לאחר רתיחה מבשלים כ8 דקות.

מחלקים את הפסטה לצלחות הגשה ויוצקים מעליה את הרוטב המוכן. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

 

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה