עוגיות אגוזים וקוקוס לפסח
עוגיות אגוזים וקוקוס לפסח – קרן אגם נותנת לכם את המתכון לעוגיות אגוזים וקוקוס הכי טעימות שאכלתם. אתם יכולים להכפיל את כמות המצרכים וליהנות מהן כל החג!
אחד המתכונים הקלים שיצא לי להכין לפסח הוא לעוגיות אגוזים וקוקוס, שהן כל כך טעימות שלא תרצו להפסיק לאכול.
אם 15 עוגיות לא מספיקות, הכפילו כמויות ושימרו בצנצנת על השיש לכל החג!
מצרכים לכ-15 עוגיות
1.5 כוסות (150 גרם) אגוזי מלך טחונים
1/2 כוס (100 גרם) סוכר חום בהיר
1/4 כוס (25 גרם) קוקוס
2 חלבונים
מעט מלח
כף קורנפלור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
בקערה מערבבים את כל החומרים עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים ומניחים במרווחים על גבי התבנית, מועכים מעט בעזרת היד.
אופים כ-12-13 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, אך עדיין רכות במרכז.
מצננים לפני שמגישים.
שומרים את העוגיות בכלי אטום עד כ 5 ימים.
הטיפים של קרן!
*אפשר להמיר את אגוזי המלך בשקדים או פקאנים או אפילו בוטנים.
*אם אתם לא אוהבים קוקוס ניתן להמיר אותו באותה הכמות של אגוזים.
* * *
קרן אגם, בעלת הבלוג נשואה למאפייה, מעבירה סדנאות אפייה במטבח בבית ביפו, מפתחת מתכונים לחברות מסחריות, כותבת לאתרים כגון מאקו ומתמחה באפייה ביתית איכותית. המתכונים של קרן אף פעם לא מסובכים או יקרים מדי, והיא מעידה על עצמה כמי שאוהבת קיצורי דרך באפייה.
כתבו לנו מה דעתכם!
תודה על תגובתך!
התגובה תתפרסם לאחר אישור