עוגיות שוקולד-שוקולד צ’יפס

X אוהב נימוח Y פריך ו-Z משהו שכל ביס הוא מרקם קצת שונה, ערבוב של שתיהם יחד, אז יקבלו כל אחד מה שחפץ טעמו כי את העוגיות האלו אופים כמה שרוצים, החל מ 1-12 דקות לעוגיות נימוחות ורכות וכלה ב 28 דקות לעוגיות פריכות.

1 דק' קריאה

העני בקר

פורסם בתאריך 24.03.22

X אוהב נימוח

Y פריך

ו-Z משהו שכל ביס הוא מרקם קצת שונה, ערבוב של 2 הנ”ל.

אז יקבלו כל אחד מה שחפץ טעמו.

כי את העוגיות האלו אופים כמה שרוצים, החל מ 1-12 דקות לעוגיות נימוחות ורכות וכלה ב 28 דקות לעוגיות פריכות.

ובשביל Z אופים בין לבין כך שהחוץ פריך והפנים רך. אבל אצלנו כבר לא אופים אותן בשלב הזה כי Z זו אני, אז עדיף שלא יהיו עוגיות במרקם שטעמי חפץ בו.

 

המצרכים:

כ-48 עוגיות

4 ביצים

1.5 כוסות סוכר לבן

1 כוס סוכר חום

3/4 כוס שמן

3.5 כוסות קמח

1 כוס קקאו איכותי

1 אבקת אפיה

2 כוסות שוקולד צ’יפס

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל הרכיבים בקערת המיקסר.
  2. בידיים לחות יוצרים כדורים בקוטר של כ-3 ס”מ.
  3. מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה במרווחים כי הן מתפשטות. אני שמה בתבנית תנור 12 עוגיות
  4. אופים ב 180 לפי מה שרוצים מהמרקמים הנ”ל.
  5. מחלצים בעזרת תרווד לאחר הקירור- חשוב מאוד במיוחד בעוגיות מהזן ש X אוהב. אפשר להמיר בשוקולד צ’יפס לבן.

 

נשמר מעולה בקופסא אטומה על השיש במשך כחמישה ימים.

במקפיא כמובן הרבה מעבר.

כתבו לנו מה דעתכם!

1. אליהו איריס

י"ד אייר התשפ"ב

5/15/2022

העוגיות יצאו לי טעימות במיוחד… תודה רבה על המתכון מזמן חיפשתי את המתכון הזה.
אשמח שתיבדקו מדוע המתכונים בהדפסה יוצאים לא ברור ומקושקש. תודה…

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה