מוס חצי-חצי שוקולד וחמאת בוטנים
מוס חצי חצי שוקולד וחמאת בוטנים שלא תפסקיו להכין ולהכין
ל-18 כוסות חצי חצי
1 ריצ’ 500 מ”ל
1 קופסא 250 גרם קרם נוגט
300 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
קרוקנט בוטנים, קוקוס מקורמל- לא חובה
שמים את הריצ’ בקערה גדולה או במעבד מזון.
קציפים במוט או במעבר מזון עם להב מתכת.
לא במיקסר עם וו הקצפה.
מקציפים עד שמתקבל קרם חלק, מבריק ונוקשה [אבל לא כמו קצפת]
מחלקים את הריצ’ ל-2.
ממיסים שוקולד מריר עם שמן.
מוסיפים 2/3 מהשוקולד לחצי אלד של הריצ’ + חמאת בוטנים.
מזלפים לחלק אחד של הכוס
לחלק הריצ’ השני מוסיפים את שליש השוקולד המומס הנותר + קרם נוגט.
מזלפים לחצי הכוס השני.
מקשטים בקרורנט וקוקוס מקורמל.
הערה: התערובת לא ממש נוקשה. וזה בסדר.
מקפיאים.
מוציאים מההקפאה כ- 10 דקות לפני ההגשה
אפשר להכין בכוסות רגילים או את אחד הטעמים או את שתיהם אחד מעל לשני עם פירורי ביסקויט בין השכבות [לא חובה]
כתבו לנו מה דעתכם!
תודה על תגובתך!
התגובה תתפרסם לאחר אישור