כל התגובות למאמר (4)

הוספת תגובה
1. קרן אגם

ז' תשרי התש"פ

10/06/2019

הי לצערי אין לי נסיון עם קמח תמי לכן פחות יכולה לענות אבל אם יש לך נסיון ויוצא לך מוצלח במאפים אחרים שווה לנסות

2. Anonymous

ז' תשרי התש"פ

10/06/2019

3. קרן אגם

ג' אלול התשע"ט

9/03/2019

הי גילה, תודה רבה! את יכולה להמיר בקרם קוקוס או שמנת צמחית, אני אישית מעדיפה קרם קוקוס אבל לבחירתך

4. גילה

כ"ח אב התשע"ט

8/29/2019

אגם תבורכי על מתכונים מעולים, פשוטים והעיקר – באמת טעימים רציתי לדעת איך ניתן להפוך את העוגה לפרווה – מה במקום שמנת חמוצה ובלי לפגוע במרקם..תודה רבה

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה