1. קרן אגם ז' תשרי התש"פ 10/06/2019 הי לצערי אין לי נסיון עם קמח תמי לכן פחות יכולה לענות אבל אם יש לך נסיון ויוצא לך מוצלח במאפים אחרים שווה לנסות
3. קרן אגם ג' אלול התשע"ט 9/03/2019 הי גילה, תודה רבה! את יכולה להמיר בקרם קוקוס או שמנת צמחית, אני אישית מעדיפה קרם קוקוס אבל לבחירתך
4. גילה כ"ח אב התשע"ט 8/29/2019 אגם תבורכי על מתכונים מעולים, פשוטים והעיקר – באמת טעימים רציתי לדעת איך ניתן להפוך את העוגה לפרווה – מה במקום שמנת חמוצה ובלי לפגוע במרקם..תודה רבה
ז' תשרי התש"פ
10/06/2019
הי לצערי אין לי נסיון עם קמח תמי לכן פחות יכולה לענות אבל אם יש לך נסיון ויוצא לך מוצלח במאפים אחרים שווה לנסות
ז' תשרי התש"פ
10/06/2019
ג' אלול התשע"ט
9/03/2019
הי גילה, תודה רבה! את יכולה להמיר בקרם קוקוס או שמנת צמחית, אני אישית מעדיפה קרם קוקוס אבל לבחירתך
כ"ח אב התשע"ט
8/29/2019
אגם תבורכי על מתכונים מעולים, פשוטים והעיקר – באמת טעימים רציתי לדעת איך ניתן להפוך את העוגה לפרווה – מה במקום שמנת חמוצה ובלי לפגוע במרקם..תודה רבה