מוס חצי-חצי שוקולד וחמאת בוטנים

מוס חצי חצי שוקולד וחמאת בוטנים שלא תפסקיו להכין ולהכין

1 דק' קריאה

העני בקר

פורסם בתאריך 09.05.22

ל-18 כוסות חצי חצי

 

1 ריצ’ 500 מ”ל

1 קופסא 250 גרם קרם נוגט

300 גרם שוקולד מריר

3 כפות שמן

3 כפות גדושות חמאת בוטנים

קרוקנט בוטנים, קוקוס מקורמל- לא חובה

 

שמים את הריצ’ בקערה גדולה או במעבד מזון.

קציפים במוט או במעבר מזון עם להב מתכת.

לא במיקסר עם וו הקצפה.

מקציפים עד שמתקבל קרם חלק, מבריק ונוקשה [אבל לא כמו קצפת]

 

מחלקים את הריצ’ ל-2.

 

ממיסים שוקולד מריר עם שמן.

 

מוסיפים 2/3 מהשוקולד לחצי אלד של הריצ’ + חמאת בוטנים.

מזלפים לחלק אחד של הכוס

 

לחלק הריצ’ השני מוסיפים את שליש השוקולד המומס הנותר + קרם נוגט.

מזלפים לחצי הכוס השני.

 

מקשטים בקרורנט וקוקוס מקורמל.

 

הערה: התערובת לא ממש נוקשה. וזה בסדר.

 

מקפיאים.

מוציאים מההקפאה כ- 10 דקות לפני ההגשה

 

אפשר להכין בכוסות רגילים או את אחד הטעמים או את שתיהם אחד מעל לשני עם פירורי ביסקויט בין השכבות [לא חובה]

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה