מרק תירס בסגנון סיני

מה הכי חשוב לעסוקים שביננו שבכל זאת רוצים להעשיר את הארוחה עם מרק טוב?  שיהיה- מהר!

1 דק' קריאה
מרק תירס בסגנון סיני

העני בקר

פורסם בתאריך 21.12.22

מה הכי חשוב לעסוקים שביננו שבכל זאת רוצים להעשיר את הארוחה עם מרק טוב?

שיהיה-

מהררררר.

 

אז זה מהר.

וקל קל להכנה.

 

5 דקות הכנה.

20 דקות בישול.

 

מצרכים:

לסיר 4-5 ליטר

2 קופסאות שימורי תירס גדולים כולל נוזלי השימורים

חופן פטרוזיליה קצוצה

פלפל שחור

מלח

2 כפות אבקת מרק בטעם עוף, לגירסא בשרית אפשר 2 כוסות ציר עוף

1.5 כפות רוטב סויה

2 כפות קורנפלור

5 כוסות מים + 1/2 כוס מים

1-2 ביצים טרופות

 

אופן ההכנה:

מכניסים קופסא אחת של שימורי תירס לסיר יחד עם נוזלי השימורים + נוזלי השימורים של הקופסא הנוספת [ללא התירס]. מוסיפים מים וטוחנים חלקית עד שנאשרים חתיכות קטנות של תירס.

מוסיפים את התירס הנוסף, תבלינים, פטרוזיליה ורוטב סויה.

מביאים לרתיחה.

מערבבים קורנפלור עם חצי כוס מים קרים ומוסיפים לסיר.

מערבבים היטב ומבשלים עוד 7 דקות.

מעבירים את הביצים הטרופות לשקית. מחוררים בקצה השקית חור קטן ומזלפים מהביצים אל תוך המרק הרותח. מבשלים עוד דקה.

אל תבהלו הביצים מוסיפות המון למרק. והן טעימות, אורירייות. לא מרגישים שמדובר בביצה.

אפשר לפזר מעט בצל ירוק בהגשה

כתבו לנו מה דעתכם!

תודה על תגובתך!

התגובה תתפרסם לאחר אישור

הוספת תגובה